Websites en webmarketing

Conversieoptimalisatie

Een website online hebben als bedrijf is de eerste stap. Echter, zonder inspanningen zullen de bezoekers wegblijven. WebVIP kan daarom naast het maken en online zetten van uw website ook zorg dragen voor de promotie en marketing voor uw website. Via verschillende kanalen en media kunnen we uw website promoten en daarmee beter bezocht maken.

Vergroot de winstgevendheid van de website

Eenmaal de website online is het van groot belang de bezoekers te monitoren. Het in de gaten houden van de bezoekers en welke pagina's bezocht worden is van groot belang. Wat zijn de pagina's met een hoge bounce-rate? Welke pagina's doen het juist erg goed? Het constant verbeteren en optimaliseren van de website is van groot belang. Een pagina met hoge bounce-rate wordt immers niet voor niets zo snel weer verlaten door de bezoekers.
WebVIP neemt dit proces uit handen, analyseert uw bezoekers en adviseert over de eventuele verbeteringen die doorgevoerd kunnen worden. Kortom, we helpen uw mooie website steeds mooiere resultaten te behalen!

Websitestatistieken

Daarnaast wordt de website desgewenst ook aangemeld bij een statistiekenprogramma van Google, Google Analytics. Deze tool wordt door veel grote websites wereldwijd gebruikt voor het analyseren van de website. Bezoekersstatistieken worden bijgehouden, welke pagina's het meest bezocht worden, via welke pagina bezoekers de website verlaten, het is allemaal terug te vinden in de rapportages. Dit zijn zeer waardevolle gegevens om de website verder mee te optimaliseren. Indien gewenst ontvangt u tevens wekelijks of maandelijks een Analytics Rapport van uw website, met daarin het aantal bezoekers, paginaweergaven etc.

A/B testen en multivariate analyses

Om eventuele verbeterpunten te achterhalen kunnen tests worden uitgevoerd op de website. Door middel van A/B en multivariate testen worden bepaalde elementen op de webpagina afgewisseld per bezoeker. Doordat verschillende versies van de pagina getest worden kan goed achterhaald worden welke versie het best converteert en aan welke elementen deze verbeterde conversie toe te schrijven is. Met behulp van de analyseresultaten kan de website vervolgens verder geoptimaliseerd worden.

Websites

Een duidelijke en gestructureerde website is onmisbaar voor iedere ondernemer. Webvip verzorgt websites voor ieder type ondernemer, van zelfstandige tot MKB onderneming.

Websitemarketing

Een goede website hebben is één, bezoekers trekken en de website laten converteren is een tweede. Webvip helpt uw website een saleskanaal te maken dat klanten weten te vinden.

Websitestrategie

Een website werkt pas als de indeling en marketing afgestemd is op het doel van de website. Webvip helpt u bij het afstemmen van de website op de doelgroep.

Website-optimalisatie

De website loopt, mooi! Nu is het zaak de website zo door te ontwikkelen en verbeteren dat de website nóg beter gaat lopen. Conversie en gebruiksgemak zijn de kernwoorden die Webvip hier hanteert.