Websites en webmarketing

Webmarketing - resultaat met uw website

Een website online hebben als bedrijf is de eerste stap, zonder inspanningen zullen de bezoekers echter wegblijven. WebVIP draagt daarom, naast het ontwikkelen en online zetten van uw website, ook zorg voor de promotie en marketing voor uw website. Via verschillende kanalen en media kunnen we uw website promoten en daarmee beter bezocht maken.

Zoekmachineoptimalisatie en adverteren in zoekmachines: SEO en SEA

Een website dient goed in elkaar te steken. De structuur van de verschillende pagina's waaruit de website bestaat, de linkstructuur, de opbouw van de teksten, alles dient te kloppen voor een betere positie in de zoekmachines. Natuurlijk is het ook mogelijk te adverteren bij de zoekresultaten bij Google en andere zoekmachines.

Zoekmachine-adverteren, SEA (Search Engine Advertising)

Search Engine Advertising, adverteren bij de zoekrsultaten. Het is voor elk bedrijf mogelijk en zeer effectief om te concurreren met de grote bedrijven die hoog in de zoekmachines scoren op populaire zoektermen. Op deze manier kunnen kleine bedrijven toch opvallen in de zoekmachineresultaten tussen de grote bedrijven. Omdat het daarnaast mogelijk is te targetten op specifieke geografische gebieden of zelfs apparaten (ipad, computer, smartphone), zijn zoekmachines een zeer effectief medium om te adverteren.

Zoekmachine-optimalisatie, SEO (Search Engine Optimization)

Naast het ontwikkelen van een website en deze online zetten, is het uiteraard van groot belang dat er bezoekers op de site zullen gaan komen. Om voor een bezoekersstroom te zorgen van voldoende grootte, worden door WebVIP gemaakte websites direct na het online plaatsen aangelmeld bij de verschillende zoekmachines. Om in de index (de zoekresultaten die internetters zien) van deze zoekmachines opgenomen te worden, dient de website echter wel geoptimaliseerd te zijn voor deze zoekmachines. De zoekmachine moet een goed idee hebben waarover de website gaat en dat deze toegevoegde waarde heeft voor de internetters. Hierbij zijn de structuur van de inhoud, de structuur van de verschillende pagina's binnen de website, hoe deze pagina's samenhangen, de linkstructuur binnen de website, het linkprofiel van, en naar andere websites van groot belang. Deze factoren hebben grote invloed op de uiteindelijke positie van een pagina van uw website in de zoekresultaten.
WebVIP draagt zorg voor uw website-optimalisatie. De broncode wordt geoptimaliseerd om optimaal te scoren in zoekmachines. Alle websites die WebIVP ontwikkelt zijn 'geoptimaliseerd voor zoekmachines'. Dit houd in dat de indeling van de broncode zo gemaakt is dat de zoekmachines deze gemakkelijk kan lezen en kan opslaan, volgens de juiste structuur. Op deze manier zullen de pagina's hoger scoren in de zoekmachines en dus meer verkeer naar uw website genereren.

Social media webmarketing

Social media worden steeds belangrijker voor de marketing van uw bedrijf. Twitter, Facebook, Youtube en Linked-in, ze zijn allemaal in te zetten voor uw bedrijfscommunicatie. Naast het maken van een persoonlijke pagina op deze websites is het ook mogelijk de dialoog met uw klandizie aan te gaan of zeer gericht te adverteren. De doelgroepen zijn immers goed te onderscheiden op deze sociale netwerken en segmentering is zeer precies te realiseren.
WebVIP heeft veel ervaring met de mogelijkheden van Social Media.

Websites

Een duidelijke en gestructureerde website is onmisbaar voor iedere ondernemer. Webvip verzorgt websites voor ieder type ondernemer, van zelfstandige tot MKB onderneming.

Websitemarketing

Een goede website hebben is één, bezoekers trekken en de website laten converteren is een tweede. Webvip helpt uw website een saleskanaal te maken dat klanten weten te vinden.

Websitestrategie

Een website werkt pas als de indeling en marketing afgestemd is op het doel van de website. Webvip helpt u bij het afstemmen van de website op de doelgroep.

Website-optimalisatie

De website loopt, mooi! Nu is het zaak de website zo door te ontwikkelen en verbeteren dat de website nóg beter gaat lopen. Conversie en gebruiksgemak zijn de kernwoorden die Webvip hier hanteert.