Websites en webmarketing

Websites die werken

Bedrijven, verenigingen, zelfstandig ondernemers: ze kunnen tegenwoordig niet meer zonder aanwezigheid op het internet. Veel klanten komen via internet in contact met bedrijven. WebVIP verzorgd uw complete aanwezigheid op het internet en neemt u het werk uit handen, zodat u als ondernemer kunt focussen op ondernemen.

Een website zorgt voor het eerste contact met uw (potentiële) klant. Het is dus zeer belangrijk dat de website uitstraalt waar uw onderneming voor staat. De bezoeker moet direct een klik voelen met uw bedrijf, direct begrijpen waar uw bedrijf voor staat en wat het bedrijf voor hem of haar kan betekenen.
WebVIP zorgt ervoor dat deze klik ontstaat. Door de nauwe samenwerking met klanten die webVIP hanteert, wordt uw bedrijf optimaal gepresenteerd aan het juiste publiek. Het gevolg: stijgende klantentoestroom die beter converteert.

CMS (Content Managament System)

Een CMS, wat een afkorting is voor Content Management System, is software die het mogelijk maakt voor u als klant uw eigen website aan te passen. Het aanpassen kan gemakkelijk door in te loggen in het systeem, via de internetbrowser waar u normaal gebruik van maakt om op internet te surfen. op deze manier past u in de toekomst zelf teksten aan op uw site, kunt u pagina's toevoegen en verwijderen en contactberichten beheren.
Een CMS zorgt ervoor dat u zelf uw website aan kunt passen, wat in de toekomst kostenbesparend zal zijn aangezien u niet voor elke aanpassing aan uw website contact hoeft op te nemen met WebVIP.

Integratie Social Media

Als extra optie kunt u uw social media accounts laten integreren in uw website. Twitter, Facebook, Linked-in, WebVIP integreert deze netwerken perfect in uw nieuwe of bestaande website. Op deze manier wordt het voor bezoekers van uw site heel gemakkelijk om feedback te geven of te reageren op artikelen op uw website.
WebVIP heeft veel ervaring met het integreren van de verschillende sociale netwerken in websites, voor een betere ervaring voor de bezoeker. Informeer naar de mogelijkheden!

Websites

Een duidelijke en gestructureerde website is onmisbaar voor iedere ondernemer. Webvip verzorgt websites voor ieder type ondernemer, van zelfstandige tot MKB onderneming.

Websitemarketing

Een goede website hebben is één, bezoekers trekken en de website laten converteren is een tweede. Webvip helpt uw website een saleskanaal te maken dat klanten weten te vinden.

Websitestrategie

Een website werkt pas als de indeling en marketing afgestemd is op het doel van de website. Webvip helpt u bij het afstemmen van de website op de doelgroep.

Website-optimalisatie

De website loopt, mooi! Nu is het zaak de website zo door te ontwikkelen en verbeteren dat de website nóg beter gaat lopen. Conversie en gebruiksgemak zijn de kernwoorden die Webvip hier hanteert.